top of page

BOTOX

Botox is een medicijn dat de beweging uit spieren haalt en hiermee rimpeltjes vermindert of laat verdwijnen. Bij DeGezichtskliniek werken we met het merk Bocouture® van Merz voor onze botox behandelingen.

Botox Frons.png

Botox bij DeGezichtskliniek

Rimpels van het voorhoofd, de frons en de kraaienpootjes kunnen het beste worden behandeld met Botox. Met een dun naaldjes en kleine prikjes wordt de botox geïnjecteerd. De behandeling is nauwelijks pijnlijk en je bent al kort na de behandeling toonbaar. Je zou botox kunnen krijgen tijdens de lunchpauze en als je terugkomt zal niemand zien dat je behandeld bent. Het effect van botox is meestal merkbaar na enkele dagen en het resultaat is volledig zichtbaar na 2 weken. Het resultaat blijft gemiddeld voor 3 tot 4 maanden zichtbaar.

 

De Gezichtskliniek werkt met het A-kwaliteit merk Bocouture® van Merz.

Merk Botox

Bocouture

Duur behandeling

5 - 10 minuten

Herstel

5 - 10 minuten

Zichtbaar resultaat

Volledig na 2 weken

Duur resultaat

3 - 4 maanden

Onze botoxbehandelingen

Gummysmile
Mondhoeklift
Kaaklijnlift
Onderogen
Bunnylines
Migraine
Wenkbrauwlift
Hals
Overmatig zweten
Kin
Rokerslijntjes
Neustiplift
Traptox

FAQ

Hoe werkt botox?

Per persoon verschilt het hoeveel botox er nodig is in een bepaald gebied in het gezicht. Dit is oa afhankelijk van de leeftijd, diepte van de rimpels en de sterkte van de spiertjes. Verder kan je een meer natural look willen met nog wat beweging of je kan gaan voor de frozen look waarbij er geen beweging meer is. Rimpeltjes die in rust in het gezicht zitten nemen een klein beetje af maar zeker bij diepere rimpeltjes zullen deze met een behandeling niet helemaal verdwijnen. Wanneer er na 2 weken toch iets meer botox nodig is kan je altijd langskomen voor een top-up tegen een vaak kleine vergoeding.

Is de behandeling met botox pijnlijk? 

Bij de botox behandeling wordt een heel klein naaldje gebruikt waardoor de prikjes doorgaans niet als erg pijnlijk worden ervaren. Wil je er verzekerd van zijn helemaal pijnvrij te zijn tijdens de behandeling, dan kunnen we altijd een verdovingscrème gebruiken.

Wanneer kan ik het resultaat verwachten?

Direct na de behandeling zie je nog geen resultaat. Na enkele dagen begin je te merken dat er al minder beweging zit in het behandelde gebied. Na 1 week na de behandeling zie je al veel meer resultaat en na 2 weken zie je het eindresultaat.  

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang de botoxbehandeling blijft werken verschilt per persoon. Als gemiddelde wordt een periode van 3 tot 4 maanden aangehouden. Bij herhaaldelijke behandelingen achterelkaar kan je een verlengd resultaat verwachten. 

Onstaat er zwelling of blauwe plekken? 

Het is niet gewoonlijk dat er zwelling of blauwe plek vorming optreedt bij een behandeling met botox. Vaak direct na behandeling zijn er geen tekenen zichtbaar dat je behandeld bent.

Welke producten worden er gebruikt?

Bij DeGezichtkliniek hebben we alle A merken op voorraad. Onze prijzen zijn gebaseerd op het merk Bocouture®

bottom of page