Non-surgical neuscorrectie met fillers

Neus voor

Neus na

10 minuten nosejob met fillers

Met neus fillers we can reshape the nose.  we inject fillers into the bridge to build it up, the whole nose will look more in proportion. It’s a case of getting the proportions correct so even though we are adding volume with the filler, the nose overall will appear smaller. 

Prijs en merken

€229 met Etermis / €279 met Stylage

Merken: Bij De Gezichtskliniek gebruiken we fillers van Bo-Medical en Merz. Ons huismerk is Etermis wat bewezen een erg goed product is. We hebben ook als premium filler Stylage. Beide fillers geven erg goede resultaten echter de premium filler Stylage blijft iets langer zitten (tot 2 maanden langer). 

Werkingsduur

9-12 maanden

Het resultaat na een filler behandeling is direct zichtbaar. Gelijk na de behandeling is er nog zwelling zichtbaar door het prikken, echter dit neemt de dagen na de behandeling af. Na 2 weken is het eindresultaat van de filler zichtbaar zonder zwelling van het prikken. Ondanks dat er vaker door klinieken wordt geadverteerd dat fillers een jaar blijven zitten, is onze ervaring dat neus fillers meestal na 9-12 maanden al verminderd zichtbaar zijn. 

Pijn

3/10

Een filler behandeling kan met de juiste benadering en verdoving nauwelijks pijnlijk zijn. Wij proberen altijd ruim de tijd te nemen voor elke behandeling en de pijn zoveel mogelijk de verzachten. Uiteindelijk met de juiste verdoving wordt een behandeling met neus filler altijd erg goed verdragen.

Veiligheid

Zeer veilig

Complicaties zijn erg zeldzaam en tijdens het consult worden alle mogelijke complicaties met je besproken.

Nazorg

Do's and Dont's

De eerste week na de behandeling is geadviseerd geen sauna of zonnebank te gebruiken. Daarnaast is het aan te bevelen om niet in de zon te gaan zitten. Ook is het verstandig geen andere beauty behandelingen te ondergaan de eerste 2 weken na de behandeling. Tevens is het niet aan te raden om make-up op te doen de eerste uren na behandeling.  

Hersteltijd

Blauwe plekjes en zwelling

Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar. De neus kan licht gezwollen en blauw zijn, dit zal na 24 uur afnemen.