Marionettlijnen opvullen met fillers

voor

na

Marionettlijnen fillers

Drooping corners can be genetic or the result of natural ageing. When these corners start to droop, what is known as ‘marionette lines’ appear: lines running from the corners of the mouth down the chin. The treatment itself is a matter of mere minutes. You will receive between 5 and 10 injections per line with the use of an ultra-thin needle. 

Prijs en merk

€299 (2ml)

Merken: Bij De Gezichtskliniek gebruiken we fillers van Bo-Medical en Merz. Ons huismerk is Etermis wat bewezen een erg goed product is. We hebben ook als premium filler Stylage. Beide fillers geven erg goede resultaten echter de premium filler Stylage blijft iets langer zitten (tot 2 maanden langer). 

Werkingsduur

6-12 maanden

Het resultaat na een filler behandeling is direct zichtbaar. Gelijk na de behandeling is er nog zwelling zichtbaar door het prikken, echter dit neemt de dagen na de behandeling af. Na 2 weken is het eindresultaat van de filler zichtbaar zonder zwelling van het prikken. Ondanks dat er vaker door klinieken wordt geadverteerd dat fillers een jaar blijven zitten, is onze ervaring dat marionettlijnen fillers meestal na 6-12 maanden al verminderd zichtbaar zijn. 

Pijn

3/10

Een filler behandeling kan met de juiste benadering en verdoving nauwelijks pijnlijk zijn. Wij proberen altijd ruim de tijd te nemen voor elke behandeling en de pijn zoveel mogelijk de verzachten. Uiteindelijk met de juiste verdoving wordt een behandeling met marionettlijnen filler altijd erg goed verdragen.

Safety

Zeer veilig

Complicaties zijn erg zeldzaam en tijdens het consult worden alle mogelijke complicaties met je besproken.

Nazorg

Do's and Dont's

De eerste week na de behandeling is geadviseerd geen sauna of zonnebank te gebruiken. Daarnaast is het aan te bevelen om niet in de zon te gaan zitten. Ook is het verstandig geen andere beauty behandelingen te ondergaan de eerste 2 weken na de behandeling. Tevens is het niet aan te raden om make-up op te doen de eerste uren na behandeling.  

Herseltijd

Blauwe plekjes en zwelling

Er treedt altijd enige zwelling op na behandeling met een filler. Blauwe plekjes kunnen voorkomen echter de kans hierop is niet groot. Zeker gezien je bij DeGezichtskliniek altijd behandeld wordt door ervaren artsen is de kans op een blauwe plek nog kleiner.