Traangootjes fillers

voor

na

Traangootjes opvullen

Dark circles under the eyes give a tired appearance. While filling up the bags, a hole is made at the bottom of the tear gutter. Then the filler with a cannula (a blunt needle) is placed in the tear gutter. This treatment is performed with a cannula to minimize the risk of swelling and bruising.

Prijs en merk

€229 met Stylage

Merken: For the traangootje behandling we must use a filler specific type of filler to this area. For this we only use our premium filler brands Belotaro or Stylage. 

Werkingsduur

9-12 maanden

Het resultaat na een filler behandeling is direct zichtbaar. Gelijk na de behandeling is er nog zwelling zichtbaar door het prikken, echter dit neemt de dagen na de behandeling af. Na 2 weken is het eindresultaat van de filler zichtbaar zonder zwelling van het prikken. Ondanks dat er vaker door klinieken wordt geadverteerd dat fillers een jaar blijven zitten, is onze ervaring dat traangootjes fillers meestal na 9-12 maanden al verminderd zichtbaar zijn. 

Pijn

3/10

Een filler behandeling kan met de juiste benadering en verdoving nauwelijks pijnlijk zijn. Wij proberen altijd ruim de tijd te nemen voor elke behandeling en de pijn zoveel mogelijk de verzachten. Uiteindelijk met de juiste verdoving wordt een behandeling met kaaklijnfiller altijd erg goed verdragen.

Veiligheid

Veilig

Complicaties zijn erg zeldzaam en tijdens het consult worden alle mogelijke complicaties met je besproken.

Nazorg

Do's and Dont's

De eerste week na de behandeling is geadviseerd geen sauna of zonnebank te gebruiken. Daarnaast is het aan te bevelen om niet in de zon te gaan zitten. Ook is het verstandig geen andere beauty behandelingen te ondergaan de eerste 2 weken na de behandeling. Tevens is het niet aan te raden om make-up op te doen de eerste uren na behandeling. 

Hersteltijd

Blauwe plekjes en zwelling

Er treedt altijd enige zwelling op na behandeling met een filler. Blauwe plekjes kunnen voorkomen echter de kans hierop is niet groot. Zeker gezien je bij DeGezichtskliniek altijd behandeld wordt door ervaren artsen is de kans op een blauwe plek nog kleiner.