Shawna Beaudet - Marketing

Als medeoprichter en eigenaar houdt Shawna zich bezig met alles wat met marketing te maken heeft binnen DeGezichtskliniek. Oorspronkelijk komt zij uit Vancouver en zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de digital marketing in Londen. Naast dat zij de website en de social media accounts bijhoudt, heeft zij altijd haar volle aandacht voor de laatste mode en cosmetische trends en onderhoudt zij de contacten met de klanten.

Wouter Tromp - Founder

BIG-geregistreerd arts: 89917450801
Naast zijn opleiding tot specialist in het ziekenhuis heeft Wouter begin 2019 DeGezichtskliniek opgericht.  
DeGezichtskliniek is een jonge en ambitieuze kliniek in het centrum van Utrecht met als doel de cosmetische zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken.
 
In de alsmaar groeiende markt van cosmetische geneeskunde is het voor de consument niet altijd even duidelijk wat voor verschillende behandelingen mogelijk zijn en wat voor resultaten deze geven. Wouter vindt het belangrijk dat tijdens elk consult of elke behandeling duidelijke uitleg wordt gegeven en ook eventuele alternatieven voor een cosmetische behandeling worden besproken.
 
Daarnaast is de opzet in de kliniek kleinschalig zodat er bij elke afspraak veel tijd bestaat voor persoonlijke aandacht voor de patiënt. Zo kan er gezamenlijk worden gekeken met de arts wat de specifieke wensen zijn en wat de behandelmogelijkheden om tot het beste (cosmetische) resultaat te komen.
 
Bijkomend voordeel van de kleinschaligheid van DeGezichtskliniek is dat de prijzen van de cosmetisch behandelingen aantrekkelijk laag gehouden kunnen worden. Ondanks dat de prijzen van DeGezichtskliniek vaak lager zijn dan gemiddeld, worden wel dezelfde kwaliteitsmerken gebruikt voor de filler en botox behandelingen als bij de veel duurdere klinieken.