Eliza van Twisk - Cosmetisch Arts

Eliza van Twisk heeft haar opleiding tot arts afgerond in 2019 in Leiden en heeft daarna chirurgische ervaring opgedaan in een perifeer ziekenhuis. Haar interesse heeft altijd gelegen bij kleine chirurgische verrichtingen en ziektebeelden met betrekking tot de huid. De cosmetische geneeskunde sluit hier goed op aan. Eliza haar speerpunt is het echt persoonlijk aandacht geven en goed te kijken naar de wensen van de patiënt om tot een zo mooi mogelijk esthetisch resultaat te komen.
BIG-geregistreerd arts: 19925361701

Shawna Beaudet - Founder

Als oprichter en eigenaar van DeGezichtskliniek houdt Shawna zich bezig met alles wat met marketing te maken heeft binnen DeGezichtskliniek. Oorspronkelijk komt zij uit Vancouver en zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de digital marketing in Londen. Naast dat zij de website en de social media accounts bijhoudt, heeft zij altijd haar volle aandacht voor de laatste mode en cosmetische trends en onderhoudt zij de contacten met de klanten.

Jessy Zegers Cosmetisch Arts

Jessy Zegers studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na het behalen van haar diploma heeft ze na een geruime tijd ziekenhuiservaring ervoor gekozen om zich te specialiseren tot huisarts. Het directe contact met patiënten en gezamenlijk tot de beste oplossing/behandeling komen, trekt haar aan. Daarnaast heeft zij altijd al affiniteit gehad met de cosmetische geneeskunde, waardoor zij besloot naast haar werk als huisarts, zich verder te specialiseren in de esthetische geneeskunde. Ook in dit vakgebied is het belangrijk om samen met de klant tot een zo mooi mogelijk resultaat te komen, waarbij perfectie en behoud van de ‘natuurlijke look’ voor haar hoog in vaandel staat. Mensen tevreden de deur uit laten gaan, daar wordt zij gelukkig van.
BIG-geregistreerd arts: 9917852601

Wouter Tromp - Founder 

Begin 2019 heeft Wouter DeGezichtskliniek opgericht. DeGezichtskliniek is een jonge en ambitieuze kliniek in Utrecht met als doel de cosmetische zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken.
 
In de alsmaar groeiende markt van cosmetische geneeskunde is het voor de consument niet altijd even duidelijk wat voor verschillende behandelingen mogelijk zijn en wat voor resultaten deze geven. Wouter vindt het belangrijk dat tijdens elk consult of elke behandeling duidelijke uitleg wordt gegeven en ook eventuele alternatieven voor een cosmetische behandeling worden besproken.
 
Daarnaast is de opzet in de kliniek kleinschalig zodat er bij elke afspraak veel tijd bestaat voor persoonlijke aandacht voor de patiënt. Zo kan er gezamenlijk worden gekeken met de arts wat de specifieke wensen zijn en wat de behandelmogelijkheden om tot het beste (cosmetische) resultaat te komen.
 
Bijkomend voordeel van de kleinschaligheid van DeGezichtskliniek is dat de prijzen van de cosmetisch behandelingen aantrekkelijk laag gehouden kunnen worden. Ondanks dat de prijzen van DeGezichtskliniek vaak lager zijn dan gemiddeld, worden wel dezelfde kwaliteitsmerken gebruikt voor de filler en botox behandelingen als bij de veel duurdere klinieken.
BIG-geregistreerd arts: 89917450801