Lipfillers

Vanaf slechts €99

Hyaluronzuur fillers geven net dat beetje extra natuurlijk volume in de lippen. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het creëren van de lip die jij wilt en die ​precies bij jou past.

Het effect van een eerste lipbehandeling is subtiel. De eerste mL blijft meestal 6 maanden zichtbaar. Het effect van een volgende lipbehandeling is  6 - 9 maanden zichtbaar.         

De behandeling is nauwelijks pijnlijk met onze effectieve verdoving.

Bij DeGezichtkliniek Utrecht werken we met A-kwaliteit merken zoals Stylage.

0.5 ml LIP FILLER

Alleen geschikt als je al wat filler in de lippen hebt. Verdoving €5 (de meeste klanten kiezen dit).

€99

1 ML LIP FILLER

Een behandeling met 1 ml lipfiller geeft een subtiel en natuurlijk resultaat. De meest gekozen behandeling. Verdoving €5 (de meeste klanten kiezen dit).

Actieprijs vanaf €169

1.5 ml LIP FILLER

Een duidelijk vollere lip. Wie een duidelijk resultaat wil komt vaak terug voor een tweede mL. Verdoving €5.

€240

FAQ

Hoeveel heb ik nodig?

Hoeveel filler je nodig hebt verschilt per persoon. Gemiddeld genomen zal bij het merendeel van de mensen 1 ml een natuurlijk subtiele lipopvulling geven. Voor een meer uitgesproken resultaat wordt er 1.5 ml gebruikt.

Is een lip filler behandeling pijnlijk?

Voor het merendeel van onze patienten gebruiken wij verdoving bij de behandeling met lip fillers. Dit voor een kleine vergoeding van €5. Hierdoor is de behandeling vaak pijnvrij of verzacht de pijn.

Is er zwelling te zien na een behandeling met lip fillers?

Direct na de behandeling met lip fillers zullen de lippen nog zwelling vertonen. Dit neemt over de dagen af en na 2 week zie je het echte resultaat van de behandeling.

Hoe lang blijft de lip filler werken?

Het effect van een eerste lipbehandeling is subtiel. De eerste mL blijft meestal 4 - 6 maanden zichtbaar. Het effect van een volgende lipbehandeling is  6 - 9 maanden zichtbaar.