top of page

OVER ONS

DeGezichtskliniek is een jonge ambitieuze kliniek in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam die voor elke klant de beste service en kwaliteit wilt leveren. Hierbij ligt bij elke afspraak de nadruk op een persoonlijk benadering om tot een zo goed mogelijke esthetische resultaat te komen.

DSC00636-Bewerkt.jpg

DE VISIE VAN DEGEZICHTSKLINIEK

 

Begin 2019 is DeGezichtskliniek opgericht. DeGezichtskliniek is een ambitieuze boutique kliniek in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam met als doel de cosmetische zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken.

 

In de alsmaar groeiende markt van cosmetische geneeskunde is het voor de consument niet altijd even duidelijk wat voor verschillende behandelingen mogelijk zijn en wat voor resultaten deze geven. DeGezichtskliniek vindt het belangrijk dat tijdens elk consult of elke behandeling duidelijke uitleg wordt gegeven en ook eventuele alternatieven voor een cosmetische behandeling worden besproken.

 

Daarnaast is de opzet in de kliniek kleinschalig zodat er bij elke afspraak veel tijd bestaat voor persoonlijke aandacht voor de patiënt. Zo kan er gezamenlijk worden gekeken met de arts wat de specifieke wensen zijn en wat de behandelmogelijkheden om tot het beste (cosmetische) resultaat te komen.

 

Bijkomend voordeel van de kleinschaligheid van DeGezichtskliniek is dat de prijzen van de cosmetisch behandelingen aantrekkelijk laag gehouden kunnen worden. Ondanks dat de prijzen van DeGezichtskliniek vaak lager zijn dan gemiddeld, worden wel dezelfde kwaliteitsmerken gebruikt voor de filler en botox behandelingen als bij de veel duurdere klinieken.

KWALITEIT EN VEILIGHEID

 

DeGezichtskliniek is ingericht volgens de laatste wettelijke normen beschreven in het toetsingskader van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en het Kwaliteitskader Cosmetische zorg 2019. Wij gebruiken professionele standaarden en eigen richtlijnen om op een zo goed mogelijke manier behandelingen te kunnen uitvoeren en vermijdbare schade zoveel mogelijk te voorkomen. De kliniek wordt dagelijks gereinigd en ook voor en na elk patiëntcontact worden de hygiënemaatregelen toegepast. 

 

 

ONZE PRODUCTEN

 

DeGezichtskliniek gebruikt alleen oplosbare niet-permanente hyaluronzuur fillers van de merken Stylage, Profhilo en Teosyal welke al vele jaren op de markt zijn en zich bewezen hebben veilig te zijn. Daarnaast gebruiken wij het merk Bocouture van Merz voor onze botox behandelingen. Al onze producten worden volgens de normen van het toetsingskader gecontroleerd en opgeslagen.

DSC00134-Bewerkt.jpg
bottom of page