top of page

LIPFILLERS

Fillers voor de lippen zijn steeds populairder voor het creeëren van jeugdige en vollere lippen. De Gezichtskliniek is gespecialiseerd in zowel 'the natural look' als the Russian method look en gebruikt een van de beste filler merken Stylage.

Lipfillers bij De Gezichtskliniek

vanaf €129 (summer deal)

Vooraf aan elke behandeling krijg je een vrijblijvend en kosteloos consult met uitgebreide uitleg over hoeveel filler er nodig is en de look die je wilt (Natural of Russian method).

Voor de behandeling krijg je een supersterke verdovingscrème op je lippen en daarnaast zit er in de filler ook nog extra verdoving. Met een heel dun naaldje wordt de filler in je lippen gespoten waardoor je zo min mogelijk pijn voelt. De behandeling duurt maar 5 - 10 minuten. Door de prikjes zal je zwelling krijgen welke na een aantal dagen al minder is en na 2 weken helemaal weg. Na 2 weken zie je het eindresultaat: Een subtiele lipvergroting die tot 9 maanden kan aanhouden.

Merk filler

Stylage

Verdoving

Sterke crème en in de filler

Shape

Subtiel natuurlijk of Russian Method

Herstel

2 weken

Duur Resultaat

tot 9-12 maanden

FAQ

Wat wordt er in mijn lippen gespoten?

Bij een behandeling met lipfillers wordt er hyaluronzuur filler geinjecteerd. Deze filler lijkt sterk op het hyaluronzuur dat ook in je eigen lichaam voorkomt. Bij DeGezichtskliniek gebruiken we de beste fillers als bijvoorbeeld Stylage en Teosyal.

Kan ik zelf aangeven hoe ik mijn lippen wil?

Bij elke behandeling wordt samen met jou en een van onze artsen gekeken naar wat je wensen zijn en wat het beste bij je past. Je kan aangeven of je the Natural look wilt of wellicht the Russian method waarbij de lipranden worden geaccentueerd en gekruld en de lippen er platter en hoger uit komen te zien. Tevens kan je eventuele ongelijkheden bijwerken en de verhouding tussen onder en bovenlip aanpassen.

Wat voor methode wordt er gebruikt bij de behandeling?

Je kan zelf kiezen wat voor effect je bij je lipfiller behandeling wilt bereiken. The Natural Look waarbij een zo natuurlijk mogelijke lipvergroting wordt bereikt. Ook kan je kiezen voor the Russian Method waarbij de lipranden worden geaccentueerd, gekruld en omhoog getrokken (tenting). 

Is een lip filler behandeling pijnlijk?

De filler wordt met een heel dun naaldje geïnjecteerd in de lippen om zo min mogelijk pijnlijk te zijn. Tevens wordt een sterke verdovingscreme aangebracht voor de behandeling en zit er ook een verdoving in de filler.

Krijg ik zwelling van mijn lippen en hoe lang duurt dit?

Door de naaldenprikjes zullen je lippen direct tijdens en na de behandeling opzwellen. Deze zwelling zal na een paar dagen vaak al veel minder zijn. Na 2 weken is alle zwelling weg. Belangrijk te weten dat je dus het eindresultaat van je filler ziet na 2 weken als alle zwelling weg is.

Krijg ik blauwe plekken?

Er wordt een heel dun naaldje gebruikt voor de behandeling met lipfiller om zoveel mogelijk blauwe plekjes te voorkomen. Soms komt het toch voor dat je een blauwe plek krijgt. Deze is meestal na 1 week verdwenen.

Wat is de hoeveelheid filler die ik nodig heb voor mijn lippen?

Het volume in de lippen moet vaak worden opgebouwd met meerdere behandelingen van 1 ml. Gemiddeld genomen zal bij het merendeel van de mensen een eerste keer 1 ml een natuurlijk subtiele lipopvulling geven. Het kan ook zijn dat je na een behandeling met 1 ml filler nog niet veel resultaat ziet. Het volume moet dan nog worden opgebouwd met een 2e of 3e ml filler om het gewenste volume te krijgen in je lippen. 

bottom of page