Marionettelijnen

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen ontstaan door een natuurlijk samenspel van zwaartekracht en verlies aan stevigheid van de huid. Dat jouw mondhoeken de aandacht trekken is natuurlijk niet de bedoeling.

Rokerslijnen

De verticale lijnen boven de mond worden de rokerslijnen of barcode genoemd. De rokerslijntjes op je bovenlip kunnen ervoor zorgen dat je wat ouder lijkt. 

Traangootjes

De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Door de traangootjes op te vullen met een specialie filler krijgt je een meer uitgeruste blik.

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi is de lijn aan beide zijden van het gezicht vanaf de neus langs de mondhoeken. Het opvullen van deze lijnen geeft het uiterlijk een natuurlijke verjonging.

De kaaklijn vormt samen met de kin de basis voor de vorm van het gezicht en zijn dus letterlijk  gezichtsbepalend. Met een filler ofwel een tijdelijk vulmiddel kunnen de artsen van DeGezichtskliniek jouw kaaklijn strakker maken.

Jukbeenderen

Jukbeenderen zorgen voor een jeugdige en frisse uitstraling.  Contouren van jouw gezicht kunnen van nature minder uitgesproken zijn of zijn afgevlakt.

Neus correctie

Fillers voor het recht maken van een bobbel of inkeping op de neus. Kleine subtiele aanpassing voor een groot verschil in hoe de neus eruit ziet.

Kincorrectie

De kin heeft een grote invloed op iemand zijn of haar uiterlijk. Met een filler ofwel een tijdelijk vulmiddel kunnen de artsen van DeGezichtskliniek de kin       prominenter in het gezicht      aanwezig maken.

Fillers

Rimpels, contour en volumeverlies 

(alles van kin tot ogen)

Hyaluronzuur fillers voor de huid zijn zeer veilig en effectief. Deze lichaamseigen stof kan rimpels verzachten of de vorm van bijvoorbeeld lippen, de neus en de kaaklijn definiëren. Met verdoving is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het effect van huidfillers blijft meestal 6 - 9 maanden zichtbaar.

Bij DeGezichtkliniek werken we met A-kwaliteit merken zoals Stylage en Teosyal.