top of page

PROFHILO® SKIN BOOSTER

Profhilo® is een anti-aging behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. Profhilo® verjongt en herstelt de huid met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur.

ProfhiloCampaign1_edited.jpg

Profhilo® bij DeGezichtskliniek

Profhilo® is een behandeling met hyaluronzuur voor versteviging en verjonging van de huid in het gezicht, hals, decolleté, handen of bovenarmen. Je huid wordt verstevigd en krijgt een mooie glans. Hierbij verdwijnen de fijne lijntjes en krijg je weer een jeugdiger uiterlijk.

 

De behandeling van het gezicht bestaat uit 5 kleine oppervlakkige injecties aan beide kanten en is nauwelijks pijnlijk. Om een optimaal resultaat te bereiken zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpoze van een maand. Hierna kan je elk jaar 1 of 2 keer een behandeling ondergaan om het optimale resultaat te bereiken.

Merk

Profhilo

Werking

Huidverjonging en versteviging

Aantal behandelingen

Herstel

2 weken

Duur Resultaat

6-12 maanden

FAQ

Welke indicaties kun je met Profhilo® behandelen?

De behandeling is geschikt voor de behandeling van huidverslapping van het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Hoe gaat een Profhilo behandeling?

Een Profhilo behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt. De BAP-techniek zorgt ervoor dat de Profhilo met een aantal injecties strategisch wordt verdeeld over het behandelgebied. Deze verdeling zorgt ervoor dat de Profhilo® zich vervolgens vanzelf optimaal verspreidt in de huid van het volledige behandelgebied. Er zijn dus maar een aantal injecties nog om een geheel gezicht (of hals, decolleté of bovenarm) optimaal te behandelen.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft.

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Wat is er nieuw aan Profhilo®?

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

bottom of page