Non-surgical facelift met kaaklijn fillers

Kaaklijn & pre-jowel voor

Kaaklijn & pre-jowel na

Kaaklijn & kin behandelingen

Zonder chirurgische ingreep kunnen de artsen van Degezichtskliniek jouw kaaklijn met een filler strakker en meer zichtbaar maken. Een scherpe kaaklijn verjongt het gezicht en kan een eventuele onderkin 'verbloemen'. Onze artsen zullen samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn om een zo een optimaal mogelijk resultaat te bereiken. 

Gemiddeld €365 (2ml) 

Prijs en merken

Merken: Bij De Gezichtskliniek gebruiken we Stylage.

9 maanden

Werkingsduur fillers

Het resultaat na een filler behandeling is direct zichtbaar. Gelijk na de behandeling is er nog zwelling zichtbaar door het prikken, echter dit neemt de dagen na de behandeling af. Na 2 weken is het eindresultaat van de filler zichtbaar zonder zwelling van het prikken. Ondanks dat er vaker door klinieken wordt geadverteerd dat fillers een jaar blijven zitten, is onze ervaring dat kaaklijn fillers meestal na 9 maanden al verminderd zichtbaar zijn. 

3/10

Pijn

Een filler behandeling kan met de juiste benadering en verdoving nauwelijks pijnlijk zijn. Wij proberen altijd ruim de tijd te nemen voor elke behandeling en de pijn zoveel mogelijk de verzachten. Uiteindelijk met de juiste verdoving wordt een behandeling met kaaklijnfiller altijd erg goed verdragen.

Zeer veilig

Veiligheid

Complicaties zijn erg zeldzaam en tijdens het consult worden alle mogelijke complicaties met je besproken.

Do's and Dont's

Nazorg

De eerste week na de behandeling is geadviseerd geen sauna of zonnebank te gebruiken. Daarnaast is het aan te bevelen om niet in de zon te gaan zitten. Ook is het verstandig geen andere beauty behandelingen te ondergaan de eerste 2 weken na de behandeling. Tevens is het niet aan te raden om make-up op te doen de eerste uren na behandeling.  

Blauwe plekjes en zwelling

Hersteltijd

Er treedt altijd enige zwelling op na behandeling met een filler. Blauwe plekjes kunnen voorkomen echter de kans hierop is niet groot. Zeker gezien je bij DeGezichtskliniek altijd behandeld wordt door ervaren artsen is de kans op een blauwe plek nog kleiner.