top of page

WOUTER TROMP

OWNER / COSMETISCH ARTS 

BIG 89917450801

PERMANENT A MEMBER NVCG

image_6483441 (4).JPG
Begin 2019 heeft Wouter De Gezichtskliniek opgericht. De Gezichtskliniek is een ambitieuze kliniek met als doel de cosmetische zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te maken.
 
In de alsmaar groeiende markt van cosmetische geneeskunde is het voor de consument niet altijd even duidelijk wat voor verschillende behandelingen mogelijk zijn en wat voor resultaten deze geven. Wouter vindt het belangrijk dat tijdens elk consult of elke behandeling duidelijke uitleg wordt gegeven en ook eventuele alternatieven voor een cosmetische behandeling worden besproken.
 
Daarnaast is de opzet in de kliniek kleinschalig zodat er bij elke afspraak veel tijd bestaat voor persoonlijke aandacht voor de patiënt. Zo kan er gezamenlijk worden gekeken met de arts wat de specifieke wensen zijn en wat de behandelmogelijkheden om tot het beste (cosmetische) resultaat te komen.
 
Bijkomend voordeel van de kleinschaligheid van De Gezichtskliniek is dat de prijzen van de cosmetisch behandelingen aantrekkelijk laag gehouden kunnen worden. Ondanks dat de prijzen van De Gezichtskliniek vaak lager zijn dan gemiddeld, worden wel dezelfde kwaliteitsmerken gebruikt voor de filler en botox behandelingen als bij de veel duurdere klinieken.
bottom of page