top of page

BEHANDELINGEN

De Gezichtskliniek is expert in de behandeling van rimpels met Botox en volumeverlies met fillers. Wij werken alleen met de beste merken zoals Stylage, Teosyal, Profhilo en Bocouture. Bekijk hieronder ons volledige aanbod.

Photo 06-09-2021, 18 18 22_edited.jpg

Hyaluronzuur fillers creeëren meer volume en geven een jeugdig en sensueel uiterlijk. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het creëren van de lip die jij wilt en die ​precies bij jou past. Zowel 'the natural look' als the Russian Method. Bij De Gezichtskliniek worden alleen de beste fillers gebruikt van het merk Stylage. Met onze effectieve verdoving is de behandeling met lipfillers daarbij nauwelijks pijnlijk. Het resultaat blijft gemiddeld wel tot 9 maanden zichtbaar.

ProfhiloCampaign1_edited.jpg

Hyaluronzuur fillers voor de huid zijn zeer veilig en effectief. Deze lichaamseigen stof kan rimpels verzachten of de vorm van bijvoorbeeld lippen, de neus en de kaaklijn definiëren. Bij De Gezichtskliniek werken we alleen met de beste fillers van het merk Stylage en Teosyal. Met verdoving is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het effect van fillers kan gemiddeld tot wel 9-12 maanden zichtbaar zijn.

Photo 06-09-2021, 18 18 45.jpg

Rimpels van het voorhoofd, de frons en kraaienpootjes kunnen het beste worden behandeld met botox. Botox is een medicijn dat voor een periode van 3 - 4 maanden zorgt dat gezichtsspieren geen rimpels kunnen maken. De behandeling is nauwelijks pijnlijk en je bent al kort na de behandelng toonbaar. Je zou botox kunnen krijgen tijdens bijvoorbeeld de luchpauze en als je terugkomt zal niemand zien dat je behandeld bent. Het effect van botox is meestal merkbaar na enkele dagen en het eindeffect is zichtbaar na 2 weken. 

bottom of page