lips_edited.jpg

Hyaluronzuur fillers geven net dat beetje extra natuurlijk volume in de lippen. Onze cosmetisch artsen zijn gespecialiseerd in het creëren van de lip die jij wilt en die ​precies bij jou past. Het effect van een eerste lipbehandeling is subtiel. De eerste mL blijft meestal 6 maanden zichtbaar. Het effect van een volgende lipbehandeling is  6 - 12 maanden zichtbaar.

Met onze effectieve verdoving is de behandeling met lipfillers daarbij nauwelijks pijnlijk.

face%20filler_edited.jpg

Hyaluronzuur fillers voor de huid zijn zeer veilig en effectief. Deze lichaamseigen stof kan rimpels verzachten of de vorm van bijvoorbeeld lippen, de neus en de kaaklijn definiëren. Met verdoving is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het effect van huidfillers blijft meestal 6 - 12 maanden zichtbaar.

Bij DeGezichtkliniek werken we alleen met A-kwalitiet merken zoals Stylage en Teosyal.

botox girl young.png

Rimpels van het voorhoofd, de frons en kraaienpootjes kunnen het beste worden behandeld met botox. Botox is een medicijn dat voor een periode van 3 - 4 maanden zorgt dat gezichtsspieren geen rimpels kunnen maken. De behandeling is nauwelijks pijnlijk en je bent al kort na de behandelng toonbaar. Je zou botox kunnen krijgen tijdens bijvoorbeeld de luchpauze en als je terugkomt zal niemand zien dat je behandeld bent. Het effect van botox is meestal merkbaar na enkele dagen en het eindeffect is zichtbaar na 2 weken.