top of page

WALLEN / PUFFY EYES BEHANDELING

Tot nu toe waren wallen onder de ogen een moeilijk te behandelen gebied, maar dankzij RRS HA Eyes hebben we nu een oplossing om dit probleem te behandelen.

rrs-ha-eyes.jpeg

RRS Eyes bij De
Gezichtskliniek

RRS HA is een product op basis van hyaluronzuur in combinatie met verschillende biorevitaliserende complexen. De formule is ontworpen om wallen onder de ogen te behandelen die niet geschikt zijn om te worden behandeld met een traangootjes fillerbehandeling. Na een kuur van 4-6 behandelingen zien uw ogen er fris uit.

De actieve ingrediënten van deze behandeling bestaan ​​voornamelijk uit stoffen die helpen bij het afvoeren van vocht, antioxidanten, vitamines, mineralen en aminozuren die de huid herstellen, voller maken en de huid voeden.

Results visible

Behandelingen

Herstel

Behandelaar

Na 6-9 weken

4-6 (1-2 weeks in between)

2 weken

Cosmetic Arts

Voor en Na

rrs eyes.jpeg

FAQ over uw wallen behandeling

RRS® HA Eyes, wat is dat precies?

De formule van deze skinbooster helpt bij de vermindering van vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen, fijne lijntjes rondom de ogen en accentueert de oogcontouren. RRS® HA Eyes maakt de huid onder de ogen lichter: je krijgt weer een uitgeruste en open blik. De actieve ingrediënten van deze behandeling bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen af te voeren, antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

Behandelprotocol

Een behandeling duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden één behandeling te ondergaan per 7-14 dagen. Om een zichtbaar resultaat te bereiken, zijn gemiddeld 6 behandelingen aan te raden. Het resultaat kan goed worden onderhouden. Dit kan door tweemaal per dag AD Daily Care Eyes te gebruiken en na 6 tot 8 maanden een kuur van 4 behandelingen te herhalen.

Voert een arts of huidtherapeut mijn behandeling uit?

Helaas is het gebruikelijk dat huidtherapeuten in Nederland injecteerbare behandelingen van niveau 3 uitvoeren die alleen door een arts mogen worden uitgevoerd. Om de veiligheid van de patiënt te waarborgen en geweldige resultaten te behalen, worden wallen behandelingen bij De Gezichtskliniek alleen uitgevoerd door hoogopgeleide artsen.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Hoe lang de RRS Eyes blijft werken verschilt per persoon. Als gemiddelde wordt een periode van 6 tot 8 maanden aangehouden.

Zijn RRS Eyes behandelingen pijnlijk?

We gebruiken een heel kleine naald om te injecteren en daarom vinden patiënten het niet bijzonder pijnlijk.

bottom of page