top of page

FAT DISSOLVING (LEMON BOTTLE)

Lemon Bottle is de snelste en sterkste vetoplosser in de sector. Het is een veilige, effectieve en minimaal pijnlijke optie om hardnekkig vet in bepaalde delen van het lichaam, zoals de onderkin, armen of buik, te verwijderen.

lemonbottle.webp

Lemon Bottle bij
De 
Gezichtskliniek

Lemon Bottle richt zich rechtstreeks op de hardnekkige verzameling vetcellen en vernietigt deze permanent. De afgebroken cellen worden vervolgens op natuurlijke wijze geëlimineerd via het lymfestelsel.

 

Na uw consultatie zal uw arts een aantal injecties van de oplossing toedienen. De behandeling zelf duurt slechts 5-10 minuten. Direct daarna kunt u lichte zwelling of blauwe plekken krijgen. Resultaten kunnen na 24 uur merkbaar zijn en gedurende 3 weken verbeteren, maar voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 3-5 sessies geadviseerd.

Results visible

Behandelingen

Herstel

Behandelaar

1-21 dagen

1-5 (1 week in between)

1 dag

Cosmetic Arts

FAQ over Lemon Bottle

Lemon Bottle, wat is dat precies?

Lemon Bottle is een revolutionaire injecteerbare verbinding die zich onderscheidt op de Lipolyse-markt. De unieke formule combineert krachtige ingrediënten om vetcellen te vernietigen en een efficiënte uitscheiding uit het lichaam te bevorderen.

Behandelprotocol

Een behandeling duurt ongeveer 5 tot 10 minuten. 3-5 behandelingen, elke 7 dagen, voor een optimaal resultaat. De beste resultaten worden vaak gezien tussen 21-45 dagen.

Voert een arts of huidtherapeut mijn behandeling uit?

Helaas is het gebruikelijk dat huidtherapeuten in Nederland injecteerbare behandelingen van niveau 3 uitvoeren die alleen door een arts mogen worden uitgevoerd. Om de veiligheid van de patiënt te waarborgen en geweldige resultaten te behalen, worden wallen behandelingen bij De Gezichtskliniek alleen uitgevoerd door hoogopgeleide artsen.

Welke gebieden kunnen worden behandeld met Lemon Bottle?

De meest voorkomende indicaties voor Lemon Bottle zijn onder de kin, kaaklijn, bovenarmen, buik, rug en binnenkant van de dijen.

Zijn Lemon Bottle behandelingen pijnlijk?

Patiënten vinden deze behandeling niet erg pijnlijk en is vergelijkbaar met Botox.

Instructies voor nazorg

Drink na de behandeling minimaal 2 liter water per dag tot 2 weken.

Vermijd: 6 uur aanraken van de plek, spraytans, zonnen, alcohol, zwemmen en sauna gedurende 3 dagen

bottom of page